Kibbeling van bloemkool en high-end Joppiesaus: In Torbens restaurant klopt alles zonder logisch te zijn

Bron: ED 

Bekijk hieronder een nieuwsitem van een externe bron. We hebben dit artikel met je gedeeld op onze website. 

  1. Extern
  2. Kibbeling van bloemkool en high-end Joppiesaus: In Torbens restaurant klopt alles zonder logisch te zijn

Kibbeling van bloemkool en high-end Joppiesaus: In Torbens restaurant klopt alles zonder logisch te zijn

2025-01-03 15:06:00  Bergen Op Zoom - Chef Torben Bouterse leerde de liefde voor koken en goed eten van zijn oma´s. In een hightech keuken combineert hij internationale smaken, opgediend in de eeuwenoude eetzaal van Grand Hotel De Draak in Bergen op Zoom..

Het volledige nieuwsbericht is hier te lezen.

Lokaalnieuwsveldhoven.nl Redactie

Lokaalnieuwsveldhoven.nl Redactie

Het nieuwsartikel op deze pagina is niet door ons geschreven. Ga voor het volledige artikel naar de website van: ED

Persbericht insturen?

Wil jij ook een persbericht laten plaatsen op Lokaalnieuwsveldhoven.nl? Stuur ons dan een bericht!